Algemeen

Binnenschools

Buitenschools

Nieuwsbrief

Algemeen Voorpagina

OSHB vindt sport belangrijk

“Sport is niet weg te denken uit onze maatschappij. Velen doen aan sport, velen dragen een steentje bij aan sportorganisaties, velen kijken naar sport. Sport vertegenwoordigt belangrijke maatschappelijke waarden: sport verbroedert,... Lees verder.

Olympische zomerspelen 2013

Deze zomervakantie organiseert OSHB 'de Olympische zomerspelen 2013'!

Door het succes van vorig jaar verwachten we weer veel deelnemers!

Kinderen kunnen zich GRATIS voor onderstaande sporten opgeven door zich in te schrijven op de lijst in de klas. Een andere mogelijkheid is om te mailen naar info@oshb.nl

Alle activiteiten vinden plaats van 13.00-15.00 uur. 

 

Tennis: 1- 6 augustus Tennispark TVHB ( kantenbeemd1). 

Kom tennissen in kleding waarin je lekker buiten kan sporten. Trek schoenen aan waar je goed op kunt rennen en waar geen noppen onder zitten.Als je een tennisracket hebt mag je die meenemen maar het hoeft niet. Wij hebben er genoeg. 

 

Honkbal: 1-6 augustus Moerenveld ( Vlakbij kantenbeemd 1 )

Trek kleren aan waarin je goed kunt rennen en bewegen. Speciaal schoeisel is niet nodig. Heb je een eigen handschoen dan mag je die meenemen! Maar wij hebben er genoeg. 

 

Street Hockey: 5 augustus Schoolplein Burgst Kroeten (moeraszegge 69)

Kom in kleding waarin je lekker buiten kunt sporten. Heb je een oude hockeystick dan mag je die meenemen maar dat hoeft niet. We gaan hockeyen op de stenen. Hockeyschoenen zijn niet nodig.  Zit je op hockey en heb je een bitje en scheenbeschermers dan mag je die meenemen maar het is niet nodig!

 

Trefbal: 5 augustus Schoolplein Burgst Kroeten (moeraszegge 69)

Kom in kleren waarin je goed kunt bewegen. Speciaal schoeisel is niet nodig. 

 

Voetbal: 2-7 augustus Sportpark Paradijs (Ganzerik 80)

We gaan aan de slag op de voetbalvelden van WDS. Trek kleren aan waarin je goed kunt bewegen.Heb je voetbalschoenen of hockeyschoenen? Neem ze mee! Keepers mogen hun handschoenen meenemen. 

 

Handbal:2-7 augustus Sportpark Paradijs (Ganzerik 80)

Kom in kleren waarin je goed kunt bewegen. Speciaal schoeisel is niet nodig. Heb je zelf een handbal? Dan mag je die meenemen maar het hoeft niet. Wij hebben er genoeg.

 

Bij alle activiteiten zorgen wij voor drinken en iets lekkers!

 

Tot in de zomervakantie !