Algemeen

Binnenschools

Buitenschools

Nieuwsbrief

Algemeen Voorpagina

OSHB vindt sport belangrijk

“Sport is niet weg te denken uit onze maatschappij. Velen doen aan sport, velen dragen een steentje bij aan sportorganisaties, velen kijken naar sport. Sport vertegenwoordigt belangrijke maatschappelijke waarden: sport verbroedert,... Lees verder.

Het Grote Pepernoten Festival

Op woensdag 28 november brachten de sint en zijn pieten ook een bezoekje aan SCC  't  Kraaienest. De dag begon om 13:30. Als eerste konden de kinderen zich inschrijven waarna ze konden worden verdeeld over de vier activiteiten. Bij deze activiteiten waren ongeveer 100 kinderen aanwezig. Voor de ouders die bleven was er de gelegenheid om in de Asterdbar even te genieten van een bakje koffie/thee.Het programma bestond uit een kleurplatenwedstrijd, pepernotensjoelen, dansen en knutselen.
 

Nadat de kinderen enige tijd bezig waren met hun activiteit was het tijd voor de binnenkomst van de Sint. Deze binnenkomst werd natuurlijk ingeluid door het nummer Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht. Toen Sinterklaas de weg naar binnen had gevonden, kon Het Grote Pepernoten Festival eindelijk los barsten. De Sint wilde de kinderen wel in actie zien, want hij wilde voordat hij weg ging nog wat cadeautjes uitdelen voor de toppers van de activiteiten. Iedereen ging dus weer fanatiek aan de slag bij z'n of haar onderdeel.
 

Vervolgens was er nog een generale afsluiting voor Sinterklaas. Hier werd bekend gemaakt welke toppers de cadeautjes mee naar huis konden nemen.
Tot slot was er nog een verassing voor sinterklaas. De danspieten hadden samen met de kinderen de pietenmacarena geoefend. En nu konden ze deze dans laten zien aan de Sint!