Algemeen

Binnenschools

Buitenschools

Nieuwsbrief

Algemeen Voorpagina

OSHB vindt sport belangrijk

“Sport is niet weg te denken uit onze maatschappij. Velen doen aan sport, velen dragen een steentje bij aan sportorganisaties, velen kijken naar sport. Sport vertegenwoordigt belangrijke maatschappelijke waarden: sport verbroedert,... Lees verder.

Sportdag "Burgst 25 jaar"

Op 30 augustus 2012 vierde basisschool "Burgst" haar 25-jarige bestaan. Om dit te vieren organiseerde de school samen met OSHB een grote sportdag voor haar twee locaties (Kroeten en Groene Hill). De sportdag werd gehouden op twee verschillende locaties. Op de sportvelden van v.v. Boeimeer kon de onderbouw zich vermaken met verschillende spelletjes en op de Asterdplas streed de bovenbouw tegen elkaar met diverse balsporten. Al vroeg in de ochtend was OSHB begonnen met het klaarzetten van de materialen, zodat de leerlingen gelijk konden beginnen wanneer ze zouden aankomen.

Na een paar uur lekker sporten, rond een uur of 12:00, kwam het einde van het ochtendprogramma in zicht. De leraren gingen samen met hun leerlingen weer terug naar hun eigen schoollocatie, om zich voor te bereiden op de verschillende clinics die in de middag plaats zouden vinden. Natuurlijk zorgde OSHB er weer voor dat de velden er weer net zo uitzagen als voorheen. Gedurende de dag kregen de begeleidende stagiaires verschillende lekkernijen die de school had geregeld.

's Middags rond 13:30 ging het middagprogramma van start. Op de twee locaties van de school werden diverse clinics georganiseerd, waaronder tafeltennis, acrogym en voetbal. Deze laatstgenoemde drie clinics werden verzorgd door OSHB. Verder was er iemand van NAC-Teamplay aanwezig, deze hielp de stagiaires van OSHB met de clinic voetbal op locatie Groene Hill.

Rond 15:00 was de sportdag afgelopen en konden de leerlingen weer naar huis. Daarna ruimde het sportteam de gebruikte materialen weer op en is er nog een dagevaluatie gehouden. Toen dit was afgelopen konden ook de stagiaires op weg naar hun huis.