Algemeen

Binnenschools

Buitenschools

Nieuwsbrief

Algemeen Voorpagina

OSHB vindt sport belangrijk

“Sport is niet weg te denken uit onze maatschappij. Velen doen aan sport, velen dragen een steentje bij aan sportorganisaties, velen kijken naar sport. Sport vertegenwoordigt belangrijke maatschappelijke waarden: sport verbroedert,... Lees verder.

Sportdag de Kievitsloop

Op donderdag 9 juni vond de sportdag plaats van KBS de Kievitsloop in samenwerking met OSHB. Deze sportdag stond in het teken van het 25 jarig bestaan van deze basisschool. Mede dankzij het goede weer werd het een spetterende dag!

Vandaag kwamen er atletiek en spel onderdelen aan bod. De groepen 3 t/m 5 mochten ’s ochtends spelonderdelen doen en ’s middags de atletiek onderdelen. De groepen 6 t/m 8 deden dit precies andersom. De spelonderdelen waren: slagbal, voetbal, handbal, frisbee, trefbal en tikspelen. Deze werden geleid door iemand van OSHB in samenwerking met één of twee CIOS studenten. De atletiek onderdelen waren: sprinten, hordeloop, verspringen, grote bal, kleine bal en estafette. Deze werden geleid door een aantal leerlingen van het Graaf Engelbrecht college in samenwerking met CIOS studenten.

Na een goede warming-up, geleid door de stagiaires van het Graaf Engelbrecht college konden de spellen dan eindelijk beginnen. Alle kinderen waren zo druk aan het sporten dat het binnen de kortste keren 11 uur was. Allemaal snel wat eten en drinken dus en om half 12 begonnen we weer, snel allemaal wisselen en weer lekker aan de gang. Om 2 uur ging het laatste fluitje en was het einde sportdag. De kinderen werden allemaal bedankt en kregen nog een ijsje. Dankzij de goede inzet van alle kinderen en de goede begeleiding van alle spelbegeleiders is het een super leuke dag geworden!