Algemeen

Binnenschools

Buitenschools

Nieuwsbrief

Algemeen Voorpagina

OSHB vindt sport belangrijk

“Sport is niet weg te denken uit onze maatschappij. Velen doen aan sport, velen dragen een steentje bij aan sportorganisaties, velen kijken naar sport. Sport vertegenwoordigt belangrijke maatschappelijke waarden: sport verbroedert,... Lees verder.

Sportdag Kievitsloop

Op donderdag 9 juni vond de sportdag van KBS de kievitsloop plaats in samenwerking met OSHB. Deze sportdag stond in het teken van het 25 jarig bestaan van de basisschool. mede dankzij het goede weer is het een spetterende dag geworden!

vandaag stonden er een aantal atletiek onderdelen en een aantal spelonderdelen op het programma. De groepen 3 t/m 5 begonnen 's ochtends met spel en gingen 's middags door naar atletiek. Voor de groepen 6 t/m 8 was dit precies andersom.
De spelonderdelen waren: slagbal, voetbal, frisbee, handbal en trefbal. Deze werden geleid door iemand van OSHB in samenwerking met twee CIOS studenten. De atletiek onderdelen waren: sprinten, hordeloop, grote bal, kleine bal, verspringen en estafette. Deze werden geleid door een aantal stagiaires van het Graaf Engelbrecht college.

Na een stevige warming-up, geleid door onze stagiaires van het Graaf Engelbrecht college, konden de spellen dan eindelijk beginnen. Alle kinderen waren zo druk aan het sporten dat het binnen de kortste keren alweer 11 uur was, tijd om uit te rusten en wat te eten dus. Na een half uur lekker uitgerust te hebben kon iedereen er weer tegenaan, wisselen dus en weer lekker door sporten. Om 2 uur ging het allerlaatste fluitje en was de sportdag afgelopen. De kinderen werden allemaal bedankt voor hun deelname en ze kregen een ijsje. Al met al was het een hele geslaagde dag en alle kinderen hebben het geweldig naar hun zin gehad!