Algemeen

Binnenschools

Buitenschools

Nieuwsbrief

Algemeen Voorpagina

OSHB vindt sport belangrijk

“Sport is niet weg te denken uit onze maatschappij. Velen doen aan sport, velen dragen een steentje bij aan sportorganisaties, velen kijken naar sport. Sport vertegenwoordigt belangrijke maatschappelijke waarden: sport verbroedert,... Lees verder.

OSHB winnaar Richard Krajicek Foudation Award 2009

In een door Sportservice Noord Brabant georganiseerde Provinciale  voorronde  van de Richard Krajicek Award was de stichting Oshb een van de genomineerde projecten.

De Richard Krajicek Foundation organiseert jaarlijks deze award op Initiatief van het ministerie van WVS waarbij het thema “meedoen met sport” centraal staat en waarbinnen projecten zich kunnen profileren.

Doormiddel van een Poster- en Powerpoint presentatie begeleid door een toelichting van 15 minuten mochten de genomineerde hun project voor het voetlicht brengen. Stichting Oshb deed dat met veel verve en met behulp van hun combinatiefunctionaris en stagiaires van het R.o.c. Vitalis Collega afdeling Cios Goes die gekleed in hun Stichting outfit een extra cachet aan deze presentatie gaven.

In het jury rapport werd duidelijk dat de jury een hele moeilijke avond was bezorgd door de drie genomineerde projecten en dat de keus niet eenvoudig was geweest. Stichting Oshb werd winnaar op basis van  diversiteit en de grote mate van betrokkenheid van jongeren bij de uitvoering. Dat het hier een vrijwilligers organisatie betreft was een extra argument voor de jury om Stichting Oshb te verkiezen tot winnaar en de prijs van euro 1.000,- uit reiken.