Algemeen

Binnenschools

Buitenschools

Nieuwsbrief

Binnenschools Funkey

Funkey in de Haagse Beemden!

In samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en OSHB  zijn we gestart met een hockeyproject genaamd Funkey.

Funkey is een door de KNHB ontwikkeld lesprogramma voor kinderen van groep 1 t/m 4 . Met het Funkey project wil de KNHB bijdragen aan de Olympische generatie van 2028. FUN in goed leren bewegen staat centraal en is de KEY. De Funkey lessen worden verzorgt door Maud Lelkens ( sportcoach OSHB en KNHB Funkeydocent) in samenwerking met een stagiaire van OSHB en een echte hockeytrainer. Funkey is meer dan hockey en bestaat uit een breed beweegaanbod. Een Funkey les wordt gegeven in kleine groepjes in 2 of 3 vakke en omvat loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Het Funkey project word afgesloten met een echt Funkey diploma en een verassing.

 Voor de zomervakantie zijn we op NBS de Hoogakker gestart met het project. Het was een succes! De kinderen en groepsleerkrachten waren enthousiast. Dit schooljaar zullen er ook Funkey lessen op andere scholen gegeven worden.

 Voor meer informatie over Funkey kun je kijken op www.knhb.nl

 Naast het Funkeyprogramma voor basischolen is er ook een Funkeylessenreeks ontwikkeld voor hockeyvereningingen. B.H.V Push gestart met het aanbieden van Funkey op de vereniging . Voor meer informatie daarover kunt u terecht bij marian@push.nl